Facademaling

Facademaling

H.C. Andersens Malerfirma er din specialist i facademaling

Hos H.C. Andersens Malerfirma er kundetilfredsheden altid i top. Vi er effektive, pålidelige og tilpasser os dine behov. Vi har stor erfaring med facademaling, herunder blandt andet træfacader og pudsede facader hos både private og erhvervskunder. Vores malere går ikke, før vi selv og du er tilfreds med resultatet af den bestilte maling af facade. Det er din garanti for et flot og holdbart resultat.

 

Vi giver din facade nyt liv

En facade bliver konstant udsat for meget skiftende vejr og skal derfor modstå meget igennem årene. Maling af facade kan derfor være afgørende for både holdbarheden og udtrykket på huset og derfor er det også vigtigt, at malerarbejdet bliver udført ordentligt.

H.C. Andersens Malerfirma er eksperter i maling af facade og vi bruger udelukkende økologiske materialer i høj kvalitet, som kan leve op til vores høje standard. Vores fagligt dygtige malere ved, hvad de laver og tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker til malerarbejdet. Vi har malet utallige facader og altid haft tilfredse og tilbagevendende kunder – det er din garanti for et professionelt og veludført malerarbejde.

 

Faste priser og ingen skjulte gebyrer

Med en facademaling hos H.C. Andersens Malerfirma får du ingen ubehagelige overraskelser. Inden vi går i gang med opgaverne, giver vi alle vores kunder et facademaling tilbud. Når tilbuddet er givet, skal du ikke bekymre dig om ekstra gebyrer, der pludselig dukker op undervejs - vi har nemlig en fast facademaling pris.

Du kan læse mere om vores maler priser her.

 

Vi tilbyder også andre former for malerarbejde

Hos H.C. Andersens Malerfirma har vi igennem årene udført mange forskellige former for malerarbejde. Så er det ikke kun din facade, der har brug for nyt liv, kan vi også være behjælpelige med:

  • Maling af hus
  • Maling af døre
  • Maling af vinduer
  • Maling af skur
  • Og meget andet

Uanset, hvilke services vi skal udføre for dig, går vi grundigt til værks og helt ned i detaljerne.

Du kan læse mere om vores udendørs maling her.

 

H.C. Andersens Malerfirma gør din facademaling til en god historie

Hos H.C. Andersens Malerfirma har vi altid vores kunder og kvalitet i fokus. Derfor er vi et sikkert valg, når du skal vælge malerfirma til netop din opgave. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores services eller vil du have en uforpligtende maling af facade pris, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 60 65 27 30 eller på mail info@hca-m.dk.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S