• Forside
  • Indendørs
  • Maling af vinduer
Maling af vinduer

Maling af vinduer

Lad H.C. Andersens Malerfirma stå for maling af dine vinduer

Vinduerne er mere udsatte end andre dele af facaden. Derfor skal vinduer males med jævne mellemrum - ellers risikerer man at vinduerne bliver utætte eller angrebet af råd eller svamp. Er dine vinduer ved at trænge til en omgang maling?

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi specialister i maling af vinduer. Uanset hvor mange vinduer du skal have malet, så kan vi hjælpe med både indvendig og udvendig maling af dem.

Vi udfører malerarbejde for både privatkunder og erhvervskunder i Københavnsområdet.

 

Lad malere fra H.C. Andersens Malerfirma klare arbejdet

Maling af vinduer er ofte tidskrævende og hårdt, hvis du ikke er rutineret. Med en professionel maler fra H.C. Andersens Malerfirma er du i sikre hænder, da vores malere er fagligt dygtige og rutinerede i maling af vinduer - uden problemer.

Vi sørger altid for en meget præcis afdækning og vi bruger altid tid på at rydde op efter en færdiggjort maleropgave. Når vi maler dine vinduer i hjemmet eller i din virksomhed, bruger vi de bedste økologiske produkter. Det giver det mest optimale og holdbare resultat, så du kan have glæde af det udførte arbejde længst muligt.

Har du brug for professionelle og hurtige malere til maling af vinduer, så er vi klar. Ring til os på 60 65 27 30 eller skriv en mail til os på info@hca-m.dk og få en maling af vinduer pris. Vi er din sikkerhed for et flot resultat af dine vinduer.

 

Hos H.C. Andersens Malerfirma lægger vi stor vægt på:

  • Gode og faste priser
  • Fleksibilitet
  • Kvalitet
  • Overholde aftaler
  • Oprydning

Forud for en maleropgave modtager du et tilbud. Vores priser er faste, og afhænger af omfanget af, hvor mange vinduer der skal males. Når tilbuddet er accepteret, skal du ikke bekymre dig om ekstraudgifter, dem har vi nemlig ingen af. Hos H.C. Andersens Malerfirma er tilbud nemlig et fast tilbud.

Du kan læse mere om H.C. Andersens Malerfirma og vores malerarbejde her. 

 

Giv din ejendoms udtryk et løft med maling af vinduer - kontakt H.C. Andersens Malerfirma

Vores kompetente og faglig dygtige medarbejdere er din professionelle malersamarbejdspartner og vi rådgiver dig med hensyn til behandlingsanvisning på både nyere og ældre vinduer.

Hvis du har spørgsmål til maling af vinduer udendørs eller indendørs, eller du vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 60 65 27 30 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen