• Forside
  • Malerarbejde
  • Spartling af vægge
Spartling af vægge

Spartling af vægge

H.C. Andersens Malerfirma er specialister i spartling af vægge

H.C. Andersens Malerfirma har mange års erfaring inden for malerbranchen, herunder også spartling af vægge. Vores kompetente malere løser hver dag mange forskelligartede opgaver inden for spartling, og de står også klar til at hjælpe dig.

 

Vi kan både hjælpe med pletspartling, fuldspartling og meget andet

Hos. H.C. Andersens Malerfirma forstår vi vigtigheden af korrekt udført spartling af vægge og andet malerarbejde. Hvad end du står over for et omfattende renoveringsprojekt eller bare en mindre opfriskning, kan du trygt overlade spartling af vægge til os. Dette er, uanset om det blot er pletspartling efter fx skruer i væggen eller andre ujævnheder eller, hvis det er fuldspartling af loft og væg efter fx tapet. Vi kan hjælpe dig med at spartle vægge i alle materialer såsom:

  • Puds
  • Beton
  • Gips

Vi ved af erfaring, at korrekt spartling af vægge, gør det langt nemmere at male efterfølgende, men der er nogle ting, man skal tage højde for, inden man kaster sig ud i fuldspartling. Fx skal vægge være renset for løst puds, mindre huller skal pletspartles og efterfølgende skal vægge rengøres. Dette er kun forarbejdet inden fuldspartling, og derfor anbefaler vi, at du i stedet lader os om det hele – både spartling og maling. På den måde kan du koncentrere dig om andre og vigtigere ting, og du er altid garanteret et veludført og holdbart resultat hos os.   

 

Drop besværet og lad H.C. Andersens Malerfirma tage sig af det hele

Større og mindre renoveringsprojekter i hjemmet eller i virksomheden kan ofte være både tidskrævende og udfordrende, hvis du ikke er professionel. Alle H.C. Andersens malere er uddannede og fagligt dygtige, så vi kan spare dig for en masse tid og besvær, hvis du vælger os til at udføre din maleropgave. Vi har alt det rette kvalitetsudstyr og –materialer, så du altid er garanteret et flot og holdbart resultat.

H.C. Andersens Malerfirma udfører alle former for malerarbejde til konkurrencedygtige priser. Læs mere om vores priser her. 

 

Vi kan give dig et godt og uforpligtende tilbud på spartling af vægge eller andre maleropgaver

Mange synes, at malerprojekter både er tidskrævende og overskuelige. Hvis du lader H.C. Andersens Malerfirma udføre dine maleropgaver, så sparer du en masse tid og energi, som du kan bruge på andre ting i stedet. Vores professionelle malere udfører effektiv og hurtig spartling - og maling af vægge, så dit malerprojekt ikke behøver at tage længere tid end nødvendigt.

Står du over for et malerprojekt og mangler vejledning og rådgivning om fx spartling af vægge, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 60 65 27 30 eller skrive en mail på info@hca-m.dk. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på din spartle- og maleropgave.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S