• Forside
  • Malerarbejde
  • Maling af trappeopgang
Maling af trappeopgang

Maling af trappeopgang

Få et flot resultat - Vælg H.C. Andersens Malerfirma til at male jeres trappeopgang

Vi har gennem tiden hjulpet en del virksomheder, institutioner og boligforeninger med maling af trappeopgange. Skal jeres trappeopgang være den næste, så tøv ikke med at tage fat i os - vi vil nemlig gerne være med til at give jeres trappeopgang et løft.

 

Vi bestræber os altid på at få 100% glade kunder og derfor er kundeservice i fokus

Forud for en maleropgave sørger vi altid for en grundig rådgivning om muligheder, farver, maling og vedligeholdelse, så I får et optimalt resultat. Derudover sørger vi naturligvis også for, at udføre et grundigt arbejde lige fra den indledende fase til den afsluttende rengøring, ligesom vi sørger for, at alt malerarbejde sker med sans for detaljerne.

 

Lad H.C. Andersens Malerfirma stå for malingen af jeres trappeopgang

Det kan være et stort arbejde at male en trappeopgang. Uanset hvor stor en trappeopgang I skal have malet, står vi klar til at hjælpe. Inden vi begynder at udføre arbejdet, tilbyder vi alle vores kunder et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang. Når I har takket ja til vores tilbud, skal I ikke bekymre jer om uforudsete udgifter, vi har nemlig faste priser.

Henvender I jer som et boligselskab eller andet erhverv, kan vi sammen finde en fast ordning, hvor vi rykker ud, når I f.eks. får nye lejere. Tilbuddet om en fast ordning gælder alle vores erhvervskunder. Med en fast ordning kan I opnå større fordele, og samtidig opbygger vi et tæt og solidt samarbejde, hvor jeres tryghed er i fokus.

 

Udover maling af trappe og trappeopgang tilbyder vi også andre former for malearbejde 

Vores malere har mange kompetencer, som gør os i stand til at udføre forskellige former for malearbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Maling af karme
  • Maling af døre
  • Maling af vægge
  • Maling af vinduer
  • Maling af gulve
  • Maling af paneler
  • Maling af hele lejligheder

Hos H.C. Andersens Malerfirma er vi fleksible både med arbejdstidspunkt og med vores opgaver. Vi skræddersyer vores løsninger, så de opfylder jeres behov.

Læs mere om vores malerarbejde her. 

 

Kontakt H.C. Andersens Malerfirma for maling af trappeopgang

Vores kompetente og fagligt dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe. Hvis I har spørgsmål til nogle af vores services, eller vil I have et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang, er I velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 60 65 27 30 eller på mail info@hca-m.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari