Maling af hus

Maling af hus

H.C. Andersens Malerfirma er specialister i udvendig og indvendig maling af hus

H.C. Andersens Malerfirma er klar til at hjælpe dig med både indvendig eller udvendig maling af hus. Alle vores professionelle malere er uddannede og erfarne, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde hver gang.

Vi benytter nogle af de bedste miljørigtige produkter, der findes på markedet, således du får et resultat, som er langtidsholdbart og samtidig flot. Du kan være sikker på, at vi altid rydder op efter os selv og overholder de aftaler som vi har indgået.

 

Maling af hus indvendig

Skal huset igennem et større renoveringsprojekt, eller skal det kun lige opfriskes indvendigt? Uanset størrelsen på maleropgaven, så kan H.C. Andersens Malerfirma hjælpe dig til konkurrencedygtige priser. Herunder kan du se en liste over nogle af de maleropgaver, vi udfører:

  • Maling af vægge
  • Maling af trægulv
  • Maling af paneler
  • Maling af badeværelse 

Ønsker du et tilbud på maling af hus indvendig pris, så kan du gratis indhente et uforpligtende tilbud på din maleropgave her på vores hjemmeside. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.

Du kan læse mere om maling af hus indendørs her.

 

Maling af hus udvendig

Det er ofte et større projekt at male huset udvendigt. Det kræver noget ekstra forarbejde, samtidig med at der er mange ting, der skal tages højde for såsom: facaden og murens tilstand, fugtforhold, evt. tidligere behandlinger og årstid. Vores erfarne og professionelle malere kan hjælpe dig med alt det praktiske samt selve malerarbejdet. Herunder kan du se nogle af de typer af udvendige maleropgaver, vi udfører:

  • Maling af facade
  • Maling af vinduer
  • Maling af døre

Har du brug for et tilbud på maling af hus udvendig pris, så kan du få et uforpligtende tilbud på din maleropgave her på vores side. Udfyld formularen -  så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

Læs mere om udendørs maling af hus her.

 

H.C. Andersens Malerfirma er din garanti for et professionelt resultat

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi 100% op i kvalitet og kundetilfredshed. Derfor anvender vi kun malerudstyr og -materialer af højeste kvalitet, så du altid er sikker på et flot og holdbart resultat. Derudover ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi er effektive og hurtige, så du hurtigt kan komme tilbage til en normal hverdag uden malere og rod i huset.

Læs mere om H.C. Andersens Malerfirma her. 

 

Lad H.C. Andersens Malerfirma give dig et uforpligtende tilbud på maling af hus pris

H.C. Andersens Malerfirma har professionelle og kompetente malere, der står klar til at hjælpe dig med din maleropgave. Vores mærkesag er god service og høj kvalitet, og vi garanterer for et veludført og holdbart resultat hver gang. Du er velkommen til at ringe på tlf. 60 65 27 30 eller skrive en mail på info@hca-m.dk, hvis du ønsker råd og vejledning omkring din maleropgave. Du kan også indhente et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.  

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen