• Forside
  • Malerarbejde
  • Maler priser
Maler priser

Maler priser

Hos H.C. Andersens Malerfirma har vi faste priser og ingen ekstra gebyrer på dit malerarbejde

Inden vi påbegynder malerarbejdet, modtager du et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er din sikkerhed for, at der ikke dukker uforudsete udgifter op undervejs.

Vores malerpriser afhænger af størrelsen på opgaven i din ejendom - det vil sige antallet af m2, antallet af vinduer osv., der skal males. Som tommelfinger regel er det altid billigere at få malet hele lejligheden, huset eller virksomheden end enkelte områder.

Beskriv din opgave og send den til os på info@hca-m.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi en god løsning, uanset hvilken form for malerprojekt du skal have hjælp til. Inden for 1-2 dage vil vi sende dig et malertilbud retur og så er resten op til dig.

 

Vores dygtige medarbejdere er din sikkerhed for et flot resultat

Når du bestiller en maler fra H.C. Andersens Malerfirma, kan du forvente et flot resultat. Vi går op i kvalitet og håndværk og forlader ikke dit hjem eller virksomhed, før du er tilfreds med resultatet.

Vi rådgiver med alt fra valg af malingstyper, farver og vedligeholdelse, så du træffer de rigtige valg. 

Vores services tilbydes til både private kunder og til erhverv. Til vores erhvervskunder tilbyder vi både enkeltstående jobs, men også serviceordninger, hvor vi er din faste samarbejdspartner. Med en fast serviceordning vil du kunne opnå flere fordele på dine maleropgaver. Ingen opgaver er for store eller for små - vi hjælper, hvor der er brug for det.

 

Vi tilbyder både indendørs og udendørs malerarbejde

Hos H.C. Andersens Malerfirma brænder vi for at få din ejendom til at fremstå som ny. Vi gør gerne arbejdet, så du blot kan nyde resultatet.

Vi har mange services og tilbyder blandt andet:

  • Maling af karme, paneler og fodlister
  • Maling af døre
  • Maling af vægge og loft
  • Maling af vinduer
  • Maling af trappeopgange

Har du brug for at få malet ydersiden af din ejendom, tilbyder vi facademaling. Vores facademalingsservice tilbydes til både træfacader og pudsede facader.

Læs mere om vores facademaling her. 

 

Kontakt H.C. Andersens Malerfirma for maler priser og services

Har du spørgsmål til nogle af vores services som f.eks. maler priser m2, eller vil du have et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 60 65 27 30 eller på mail info@hca-m.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen