• Forside
  • Kundeservice
  • Job som maler
job som gulvmand

Job som maler

Et job som maler byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have malet. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god maler kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset, om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.


Hvad indebærer et job som maler?

Et job som maler indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god maler fungerer som maler-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal malerne klare osv.
 

Jobbets indhold

Et job som maler har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Malerfirma sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som maler hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Malerfirma går vi op i at vores malere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye malere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver vores malere de nødvendige midler til at beskytte ryg ved tunge løft og lignende, og dermed undgår vi unødige skader, mens vi er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som malere.

 

Kunne du tænke dig at blive maler?

Hvis du synes, at jobbet som maler lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 60 65 27 30 eller på mail info@hca-m.dk.

 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din maleropgave

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Høj kvalitet og service

"Meget professionel og høflig! Jeg fik malet mit 2-etagers rækkehus, og jeg er meget tilfreds med hele processen og resultatet. " Jannie Estelle Savari

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"Vi har flere gange brugt H.C. Andersens Malerfirma, med stor fornøjelse, og hver gang udføres der et pænt og ordentligt stykke arbejde. Altid leveret til tiden og til en meget fornuftig pris." Frank Larsen, Adm, Direktør hos Henning Sørensen VVS A/S

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Behagelig og imødekommende. God service og et pænt stykke arbejde." Dan Johansen, Malermester hos Sehard ApS

Godt håndværk

"Vi fik istandsat hele vores 1. sal på 80 m2, samt 14 vinduespartier og 3 døre, på vores landejendom. Der er udført et flot stykke arbejde, til en meget fornuftig pris og god tidsplan. Vi er meget glade." Sussi & Peter Nielsen